MTEL Severna Makedonija novi sponzor KK MZT Skoplje

11130Mtel_MZT_Press1.jpg

MTEL Severna Makedonija, član Telekom Srbija grupe, novi je sponzor jednog od najtrofejnijih košarkaških klubova u Severnoj Makedoniji, MZT Skoplje.

Potpisivanjem jednogodišnjeg sponzorskog ugovora od strane generalnog direktora MTEL-a Marka Lopičića i izvršnog direktora KK MZT Skoplje Filipa Gorevskog, ozvaničena je saradnja koja pruža podršku ambicijama kluba tokom predstojeće sezone.
Svečanosti povodom novog sponzorstva prisustvovali su i generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i predsednik opštine Aerodrom Timčo Mucunski.

1130MTEL_MZT_PRESS3.jpg

Generalni direktor Telekoma Srbija je izrazio zadovoljstvo što se primeri dobre prakse u domenu podrške vrednostima koje kompanija i njene ćerke firme praktikuju u svim zemljama poslovanja i koje dele sa korisnicima, poput podrške sportu, sada prenose i u Makedoniju.

„Pored poslovnih aktivnosti koje smo u proteklom periodu vodili u Severnoj Makedoniji, kroz nova ulaganja, zapošljavanja i uvođenje inovativnih usluga, najjači dokaz strateške posvećenosti Telekom Srbija grupe ovom tržištu je novi ugovor o sponzorstvu još jednog sportskog kluba u zemlji. Naši korisnici, kao i svi stejkholderi u zemlji, mogu da budu uvereni da u našoj grupi imaju pouzdanog partnera za realizaciju svojih planova“, rekao je u obraćanju generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

1130MTEL_MZT_PRESS2.jpg

Uz podršku KK MZT Skoplje, MTEL nastavlja tradiciju kontinuirane podrške sportu koju neguju sve članice Telekom Srbija grupe.

„Ponosni smo što kao kompanija imamo priliku, ali i veliko zadovoljstvo, da budemo deo uspešne priče KK MZT Skoplje. Srećni smo što nastavljamo tradiciju naše kompanije da u granicama naših mogućnosti podržavamo sportske klubove, a kroz to doprinosimo zdravijoj i aktivnijoj omladini, što je danas od posebnog značaja“, istakao je generalni direktor MTEL-a Severna Makedonija, Marko Lopičić.
Izvršni direktor košarkaškog kluba MZT Skoplje, Filip Gorevski, izrazio je veliku zahvalnost rukovodstvu Telekoma Srbija i MTEL-a na podršci.

„Potpisivanje sponzorskog ugovora sa kompanijom kao što je MTEL, koja je deo grupe Telekom Srbija, još jedan je dokaz da smo na dobrom putu u razvoju kluba i da je MZT Skoplje već prepoznatljiv brend ne samo u Makedoniji već i u širem regionu. Verujem da ćemo opravdati poverenje i da je ovo samo početak dugogodišnje saradnje između subjekata koji su lideri u svojoj branši. Pomoć nam je vrlo važna s obzirom da su ove sezone naše ambicije najveće“, rekao je direktor MZT-a Filip Gorevski.
Prisutnima se obratio i predsednik opštine Aerodrom Timčo Mucunski, koji je istakao da sponzorski ugovor predstavlja novo poglavlje za klub.

„Aerodrom MZT Skoplje nije običan klub, to je emocija, ponos, način i stil života za mene i za većinu ljudi koji žive na Aerodromu. Upravo zbog toga, želim da istaknem da ulaganje i podrška za MZT Skoplje nije samo podrška ovom klubu, to je podrška uopšte sportu na lokalnom nivou, kao i izgradnji novih sportskih uspomena“, rekao je predsednik opštine Aerodrom Mucunski.
Ugovor o sponzorstvu potpisan je na godinu dana, čime je MTEL postao ekskluzivni telekomunikacioni partner kluba tokom takmičarske sezone 2023/2024.