Brend mts novi naslovni sponzor kultne dvorane u centru grada

Kompanija Telekom Srbija, sa svojim brendom mts novi je naslovni sponzor Kombank Dvorane, nekadašnje Dvorane doma sindikata – objekta koji ima decenijsku tradiciju održavanja kulturno-umetničkih događaja na Balkanu. Kultna, multifunkcionalna Dvorana u centru grada od 29. aprila i zvanično će postati mts Dvorana.

Direktor Kombank Dvorane Igor Stanković na konferenciji za medije je istakao: „Afirmacija kulture, zabave i umetničkih vrednosti buduće mts Dvorane su vrednosti od kojih ne odustajemo. U partnerstvu sa mts-om vizija kreativnog oblikovanja i unapređenje sadržaja mts Dvorane će biti još značajnija. Tradicija koju Dom Sindikata nosi u svojoj preko šezdeset godina dugoj istoriji u partnerstu sa mts-om, liderom tržišta u svakom segmentu svog poslovanja, dovešće do toga da mts Dvorana ostane kultno mesto ugrađeno u DNK svih generacija, kao najbolje, sada i najlepše, mesto kulturnih, zabavnih, mužičkih i umetničkih dešavanja u Beogradu i čitavoj Srbiji”, kaže Stanković.

Generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić sa svoje strane je poručio: „Pre svega izrazio bih veliko zadovoljstvo što će se Dvorana koja je bila poznata kao Dom sindikata u narednom periodu zvati mts Dvorana, a sve kao rezultat ugovora o višegodišnjem sponzorstvu koji smo danas potpisali. Kada to kažem važno je da, sa jedne strane, imamo u vidu da je Dom sindikata kultno mesto ne samo beogradske, već i srpske, a u ranijim vremenima i jugoslovenske kulture, dok je sa druge strane, Telekom Srbija poslednjih godina sinonim za produkciju najboljih domaćih serija i filmova, kao i za podršku kulturi u najširem smislu. Upravo iz tog razloga ovo partnerstvo posmatramo kao potpuno prirodan korak kako za našu kompaniju, tako i za naše partnere. Ubeđen sam da će naša saradnja rezultirati još boljom kulturnom ponudom za sve građane i goste Beograda, i da će mts dvorana biti mesto okupljanja i druženja ljubitelja kulture“, ističe Lučić.