„Teslin vremeplov“ među pet najboljih projekata u Evropi u oblasti nauke i obrazovanja

Kompanija Telekom Srbija i PR agencija Red Communication odabrane su među pet najboljih na evropskom konkursu „Excellence Awards“ za najistaknutija dostignuća iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću.

  U konkurenciji vrhunskih PR projekata najvećih svetskih kompanija, inovativni projekat „Teslin vremeplov“ izabran je kao jedan od pet najboljih u Evropi, u kategoriji Nauka i obrazovanje.

„Telekomunikacije i upotreba modernih tehnologija predstavljaju vid komunikacije koja ljude povezuje i zbog toga nam je veoma drago što je doprinos projekta „Teslin vremeplov“ prepoznat i na evropskom nivou. Raduje nas što se u veoma jakoj konkurenciji, „Teslin vremeplov“ izdvojio među pet najboljih i tako stigao i do evropske publike“, izjavila je direktorka Sektora za PR Telekoma Srbija, Marija Bošković.

„Interesovanje koje je „Teslin vremeplov“ izazvao u medijima i javnosti dokaz je da smo uspeli u našoj nameri da dopremo do što većeg broja ljudi. Veoma smo ponosni što je naš rad prepoznat od strane naših evropskih kolega, inače vrhunskih PR stručnjaka“, izjavila je Danijela Popović Jurić, generalna direktora PR agencije Red Communication.

„Excellence Awards“ predstavlja najznačajnije priznanje u oblasti komunikacija koje se istovremeno dodeljuje najboljim PR projektima na pet kontinenata. Ovogodišnja, deseta po redu nagrada za region Evrope posebno se istakla jakom konkurencijom sa više od 1.500 prijavljenih kandidata. Po odluci žirija kojeg čine najcenjeniji evropski stručnjaci za odnose sa javnošću, pored „Teslinog vremeplova“ kao jedinog predstavnika iz Srbije, u uži krug su ušli i projekti velikih svetskih kompanija poput Microsofta, Samsunga, Coca-Cole, BBC-a, Deutsche Telekoma, BMW-a, ali i međunarodnih institucija kao što su Evropska komisija, UN i UEFA.