„Teslin vremeplov“ dobitnik Balcannes nagrade za najbolji regionalni projekat

Na jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju proglašeni su najistaknutiji projekti u Adriatic regiji...


A multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ dobitnik je prestižnog Balcannes 2017 priznanja za najbolji projekat čija je realizacija obuhvatila nekoliko tržišta u regionu. Nagrada je uručena predstavnicima PR agencije Red communication koja je zajedno sa kompanijom Telekom Srbija organizovala spektakularne projekcije „Teslinog vremeplova“.

Kompanija Telekom Srbija nesvakidašnjim projektom obeležila je 160 godina od rođenja velikana srpske nauke Nikole Tesle, a jedinstvena predstava o njegovom životu i radu prikazivana je tokom 2016. godine na centralnim gradskim lokacijama u više gradova. „Teslin vremeplov“ gostovao je u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Herceg Novom, Budvi i Banja Luci, a oduševljena publika ispraćala je aplauzom živopisnu priču „ispričanu“ na autentičnim fasadama kroz unikatan spoj tehnologije i umetnosti. Više od milion ljudi, kako uživo tako i putem mts TV-a i društvenih mreža, uverilo se u veličanstvenost 4D projekcija koje je kreativno uobličio multimedijalni umetnik, Dušan Jovović.

„Teslin vremeplov“ sada nastavlja svoje putovanje i van regiona tako da će svi građani i posetioci Beča imati priliku da uživaju u nestvarnom spektaklu pod otvorenim nebom. U austrijskoj prestonici projekcije su zakazane za 29. i 30. septembar na zgradi Tehničkog univerziteta sa početkom u 20.30 časova.