Povoljnosti BOX usluga

Bez obzira na to za koji BOX paket se odlučite, usluge u okviru paketa ćete plaćati znatno jeftinije i to putem jednog računa.

Odabranom BOX 3 i 2 paketu možete da dodate jednu mobilnu liniju sa Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Morava 2 tarifom, dok BOX 4 paketu možete da dodate do 4 mobilne linije, sa postpejd tarifom: Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3, Morava 1 ili Morava 2. BOX 4 korisnici pridruživanjem mobilne linije/linija svakog meseca na poklon dobijaju 100 GB mts 4G interneta, koji mogu zajednički da koriste sve mobilne linije (osnovna i dodatne linije).

Ukoliko se odlučite da odabranom BOX paketu dodate mobilnu liniju, na raspolaganju su vam i brojne promotivne povoljnosti postpejd tarifa.

Naknada za mobilnu liniju nije uključena u naknadu za BOX paket. Plaćanje se vrši putem jednog računa, s tim što će naknada za BOX i naknada za postpejd tarifu biti prikazane kao zasebne stavke na računu.

Da bi vaša ušteda bila još veća, dodajte u BOX jednu ili dve fiksne linije.

Korišćenjem mts usluga u okviru Box paketa, Vaše domaćinstvo će uštedeti.

mts internet

 • Naknada za internet je uključena u naknadu za Box paket,
 • Neograničeni pristup Internetu uz mogućnost izbora brzine protoka do 10 Mbit/s, 20 Mbit/s, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, 150 Mbit/s, 250 Mbit/s, 1000 Mbit/s. Internet brzine od 150 Mbit/s, 250 Mbit/s, 1000 Mbit/s su dostupne samo na optičkoj infrastrukturi,
 • Dobijate WiFi modem koji vam pruža mogućnost da napravite bežičnu mrežu u vašem domu.

Ukoliko ste korisnik usluga mts TV i mts internet i obe usluge uključite u Box paket, stičete pravo da tokom 3 meseca mesečnu naknadu za odabrani Box paket (koji sadrži usluge mts TV i mts internet ) plaćate samo po 1 dinar. Ova promotivna povoljnost se odnosi na korisnike koji usluge mts TV i mts internet prvi put uključuju u Box paket.
Promocija traje do 24. maja 2019. godine i važi uz ugovor na 24 meseca za Box paket.

mts TV

 • Naknada za mts TV je uključena u naknadu za Box paket,
 • Dobijate digitalnu televiziju vrhunskog kvaliteta,
 • Na raspolaganju vam je Osnovni TV paket sa velikim izborom programa, uključujući i 5 kanala ARENA SPORTA.

Svi korisnici BOX paketa sa TV uslugom mogu besplatno da koriste mts TV GO uslugu do 31. maja 2019. godine. Ova napredna TV usluga vam omogućava da, osim na TV ekranu, vaše omiljene TV kanale pratite i na mobilnom telefonu, tabletu i računaru. 

mts TV vam nudi veoma bogat TV sadržaj koji u svakom trenutku možete da aktivirate - dodatne TV pakete, na stotine naslova koje možete da iznajmite u našem video klubu i napredne TV usluge.

Fiksna linija

 • Naknada za liniju je uključena u naknadu za BOX paket,
 • 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji,
 • Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže (na raspolaganju su vam nakon potrošenih 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji),
 • BOX 4 – Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže, ka brojevima mts mobilne mreže i ka brojevima mobilne i fiksne mreže m:tel CG i m:tel RS (važi za nove i postojeće korisnike koji zaključe novi ugovor za BOX 4 paket),
 • BOX 3 – Besplatni razgovori ka drugim fiksnim brojevima u okviru mts fiksne mreže i ka brojevima mts mobilne mreže (važi za nove i postojeće korisnike koji zaključe novi ugovor za BOX 3 paket).

Cena minuta razgovora ka ostalim fiksnim brojevima u domaćem saobraćaju se naplaćuje 1,20 dinara po minutu, dok je cena minuta razgovora ka mobilnim mrežama u domaćem saobraćaju 8,00 dinara po minutu.

Ostali saobraćaj za fiksnu telefoniju i sve dodatne usluge se naplaćuju prema zvaničnom cenovniku.

Obračunski interval je 60s+60s.

Da li vam je odgovor bio koristan?

Informišite se o svim BOX uslugama.

Saznajte više

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail