Koje su pogodnosti BOX 3 paketa?

Promo – BOX 3

Odaberite povoljnost koja vam najviše odgovara:

  • 6 meseci po 1 dinar – mesečna naknada za Box 3 ili
  • uređaj po sniženoj ceni (televizor, tablet, laptop, desktop računar, kamera, konzola)

Povoljnost 6 meseci po 1 din mogu da ostvare svi novi korisnici koji imaju optičku infrastruktura ili se odluče za njeno uvođenje, kao i novi korisnici BOX 3 paketa koji su ujedno i novi korisnici usluge mts TV i/ili mts internet. Postojeći korisnici BOX 3 paketa sa Net 10, 20, 50, 100, 150, 250 i 1000 koji obnavljaju ugovor, bez obzira na to da li imaju optičku infrastrukturu, mogu da ostvare povoljnost 2 meseca po 1 dinar. Novi korisnici BOX 3 paketa koji već koriste mts TV i mts internet i prvi put ih uključuju BOX 3 paket ili obnavljaju ugovor za BOX 3 paket mogu da se odluče za povoljnost 2 meseca po 1 dinar ili povoljnost kupovine uređaja po sniženoj ceni (televizor, tablet, laptop, desktop računar, kamera, konzola), po izboru.

Internet brzine od 150/20 Mb/s, 250/30 Mb/s i 1000/100 Mb/s su dostupne samo na optičkoj infrastrukturi. Proveru da li je na vašoj lokaciji dostupna optička infrastruktura možete da izvršite pozivom broja 0800 100 150. Na istom broju može i kupiti BOX 3 paket sa optičkim internetom.

Besplatno mts TV paketi i usluge

Pored TV povoljnosti navedenih u tabeli za BOX 3, prva dva meseca možete besplatno da pratite dodatne TV pakete i usluge: HBO, Cinemax, Porodični paket, Plus, Muzički paket, Mađarski paket, M music, Filmbox, Stingray music i usluge: Gledaj unazad i Snimanje sadržaja. Ova povoljnost važi za sve nove ugovore za BOX 3 paket. Besplatni TV paketi i usluge će vam biti automatski aktivirani, a po isteku promotivnog perioda automatski deaktivirani.

Povoljnosti za BOX 3 pakete možete da iskoristite do 24. maja 2019. Povoljnost važi za nove ugovore za izabrani BOX 3 paket na 24 meseca. Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

Korišćenje usluga u okviru BOX paketu je znatno jeftinije – DETALJNIJE

Prethodna promocija za BOX 3 pakete prestaje da važi 11. septembra 2018. godine, sa početkom nove promocije.

Da li vam je odgovor bio koristan?

Informišite se o svim BOX uslugama.

Saznajte više

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail