Koje su pogodnosti BOX 4 paketa?

Maksimalna ušteda, vrhunski kvalitet

Iskoristite brojne promotivne povoljnosti BOX 4 paketa:

  • 6 meseci po 1 dinar ili uređaj po sniženoj ceni (televizor, tablet, laptop, desktop računar, kamera, konzola)
  • Ultra brzi internet do 1000/100 Mb/s*
  • Dodatni TV paketi i usluge - besplatno prva dva meseca: HBO, Cinemax, Porodični, Plus, Muzički, Mađarski, M music, Filmbox, Stingray music i usluge Gledaj unazad i Snimanje sadržaja,
  • Besplatno dve godine - mts TV GO,
  • Besplatno - dva dodatna STB uređaja, bilo kada tokom trajanja ugovora
  • 4 u BOX 4– 100 GB mesečno za zajedničku potrošnju svih mobilnih brojeva uključenih u BOX 4
  • Neograničeni razgovori sa fiksnog telefona ka svim mts brojevima mobilne i fiksne mreže, kao i ka svim brojevima mobilne i fiksne mreže m:tel CG i m:tel BiH

Imate i mogućnost kupovine mobilnog uređaja uz BOX 4. Ukoliko kupujete BOX 4 bez mobilnog uređaja, primenjuje se niža cena mesečne naknade.

* Internet brzine od 150/20 Mb/s i 1000/100 Mb/s su dostupne samo na optičkoj infrastrukturi. Proveru da li je na vašoj lokaciji dostupna optička infrastruktura možete da izvršite pozivom broja 0800 100 150. Ukoliko je na vašoj lokaciji dostupna optička infrastruktura, putem ovog broja možete izvršiti i kupovinu odabranog BOX 4 paketa sa optičkim brzinama.

Povoljnost 6 meseci po 1 din mogu da ostvare svi novi korisnici koji imaju optičku infrastrukturu ili se odluče za njeno uvođenje, kao i novi korisnici BOX 4 paketa koji su ujedno i novi korisnici usluge mts TV i/ili mts internet.

Promocija traje do 24. maja 2019. godine i važi uz ugovor za BOX 4 paket na 24 meseca.

Korišćenje usluga u okviru BOX paketu je znatno jeftinije – DETALJNIJE

4 u BOX 4 - do 4 dodatne mobilne linije

Pridruživanjem mobilnih linija (do četiri) BOX 4 paketu, možete da ostvarite i poklon 100 GB zajedničkog 4G interneta. Ovaj bonus se dodeljuje mesečno na zajedničko korišćenje svim mobilnim linijama, osnovnoj i dodatnim linijama (maksimalno pet mobilnih linija). Pravo na mesečni bonus ostvarujete pridruživanjem prve mobilne linije BOX 4 paketu.

BOX 4 paketu možete da dodate bilo koju od aktuelnih tarifa: Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3, Morava 1, Morava 2 i Morava 3 postpejd tarifu, Mobilni Net S, M, L i XL tarifu i Kontrola troškova 500, 1000 i 2000 tarifu. Ukoliko do 31. maja 2019.godine izaberete Soko, Omoriku 1, Omoriku 2 ili Omoriku 3, očekuje vas besplatan pristup najpopularnijim aplikacijama: Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, i 10 GB mesečno za YouTube i Twitch.

Promocija 4 u BOX 4 traje do 24. maja 2019. godine godine i važi uz ugovor za BOX 4 paket na 24 meseca. Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove promotivne ponude.

Opšte informacije

Besplatni TV paketi i usluge će vam biti automatski aktivirani, a po isteku promotivnog perioda automatski deaktivirani.

Ukoliko se pri potpisivanju ugovora opredelite za nižu cenu BOX 4 paketa (cena bez mobilnog uređaja), u bilo kojem trenutku tokom trajanja ugovora, možete da se opredelite za opciju kupovine mobilnog uređaja, pri čemu se potpisuje novi ugovor za BOX 4 i primenjuje veća cena (cena sa mobilnim uređajem).

Jedna postpejd linija može biti pridružena samo jednom BOX 4 paketu. Osnovna postpejd linija iz BOX 4 paketa ne može biti pridružena drugom BOX 4 paketu. Bonus 100 GB interneta vam je na raspolaganju nakon potrošenog internet saobraćaja iz mesečne naknade za tarifu i kupljenih tarifnih dodataka. Nepotrošena količina GB se ne prenosi u naredni mesec.

Saobraćaj ostvaren sa numeracijom drugih operatora u Crnoj Gori +38263, +38267, +38269, +3821-5, +382780 koji su preneti u mobilnu i fiksnu m:tel mrežu Crna Gora, kao i operatora u BiH +38761, +38762, +38763, +3873, +38749 koji su preneti u mobilnu i fiksnu m:tel mrežu BiH, obračunava se po standardnom cenovniku.

Da li vam je odgovor bio koristan?

Informišite se o svim BOX uslugama.

Saznajte više

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail