mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

Kako da aktiviram/deaktiviram Deezer aplikaciju?

Aktivirajte uslugu

Prijavite se za uslugu Deezer putem portala Moj mts ili aplikacije Moj mts.

Preuzmite aplikaciju

Nakon prijave na uslugu Deezer na portalu/aplikaciji Moj mts dobićete aktivacioni kod za registraciju na portalu/aplikaciji Deezer. Da biste se registrovali na portalu/aplikaciji Deezer potrebno je da kreirate nalog za korišćenje aplikacije unosom dodatnih podataka (imejl, lozinka). Nakon završene registracije, bićete preusmereni na Deezer aplikaciju u Play/App internet prodavnici da biste je preuzeli.

Uživajte u Deezer muzici

Slušajte omiljene pesme na vašem mobilnom telefonu, tabletu ili na računaru, bilo kada i bilo gde, u onlajn ili oflajn režimu rada Deezer aplikacije.

Prestanak korišćenja usluge

Deezer uslugu možete da deaktivirate putem portala/aplikacije Moj mts. U mesecu deaktivacije usluga će vam biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Detaljne informacije

Za koje operativne sisteme je aplikacija Deezer predviđena?

Ova aplikacija je dostupna na Android (1.6 i više), iOS (10 i više) i Windows 10 operativnom sistemu, ali i za pretraživače Chrome, Edge, Opera, Firefox i Safari. Za njeno korišćenje neophodan je internet – preko mobilne mreže ili preko WiFi-a. Ukoliko aplikaciju Deezer koristite preko mts mobilne mreže, internet saobraćaj vam se ne naplaćuje. Korišćenje aplikacije moguće je na teritoriji Srbije (uključujući KiM), kao i na drugim teritorijama. Internet saobraćaj u romingu se naplaćuje po važećoj tarifi.

U jednom trenutku moguće je korišćenje prenosa samo na jednom uređaju. Logovanjem na aplikaciju na drugom uređaju i pokretanjem strima, automatski se isključuje korišćenje aplikacije na prethodnom uređaju (ne postoji ograničenje u broju zamena uređaja).

Kako se može prijaviti na ovu aplikaciju?

Za uslugu Deezer možete se prijaviti putem portala/aplikacije Moj mts ili putem portala/aplikacije Deezer (nakon izbora operatora mts bićete preusmereni na portal/aplikaciju Moj mts). Nakon aktivacije usluge (Deezer paketa) na portalu Moj mts dobićete aktivacioni kod koji vam omogućava dalju registraciju na portalu/aplikaciji Deezer (direktno se usmeravate na portal/aplikaciju). Da biste se registrovali na portalu/aplikaciji Deezer potrebno je da kreirate nalog za korišćenje aplikacije unosom dodatnih podataka (imejl, lozinka). Nakon završene registracije, bićete preusmereni na Deezer aplikaciju u Play/App internet prodavnici da biste je instalirali.

Pristup Deezer nalogu i aktivacija paketa

Na portalu Moj mts u delu Aplikacije možete da aktivirate Deezer paket. Prvih mesec dana od aktivacije paketa, usluga Deezer je besplatna. Besplatan period korišćenja usluge važi samo za prvu aktivaciju.

Ponuda nije omogućena za korisnike pripejd usluga.

Pretplata na uslugu Deezer

Deezer usluga naplaćuje se mesečno. Nakon prve aktivacije, prvih mesec dana korišćenje usluge je besplatno. Cena mesečne naknade za Deezer, nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 499 dinara (sa PDV-om).

Pretplata na paket automatski se obnavlja dok ga sami ne otkažete. U mesecu aktivacije, kao i u mesecu isteka besplatnog perioda, usluga se naplaćuje proporcionalno broju dana korišćenja. U mesecu deaktivacije naplaćuje se pun iznos i paket važi do kraja meseca. Ukoliko u toku promotivnog perioda deaktivirate uslugu, pa je naknadno ponovo aktivirate, besplatan period korišćenja usluge vam neće biti na raspolaganju.

Ukoliko ne želite da vam usluga bude naplaćena nakon promotivnog perioda, uslugu otkažite pre kraja meseca u kome ste aktivirali istu.

Usluga Deezer se naplaćuje preko zbirnog računa koji sami odaberete na portalu Moj mts prilikom aktivacije usluge.

Pravo na besplatni paket Deezer

Pravo na mesec dana besplatnog paketa Deezer imaju svi mts korisnici (svih BOX paketa, Internet usluge, iris TV, m:SAT tv, fiksne telefonije, postpejd tarifa, mobilnog interneta). Mesec besplatnog korišćenja računa se od datuma aktivacije, npr. od 14.10. do 14.11.

Korisnici tarifa Soko Lite i Soko Max mogu besplatno da koriste Deezer paket tokom celog trajanja ugovora.

Prestanak korišćenja Deezer paketa

Uslugu možete otkazati preko portala/aplikacije Moj mts. U mesecu deaktivacije usluga će vam biti dostupna do kraja kalendarskog meseca i naplaćuje se u punom iznosu za taj mesec.

Prijava smetnje

Smetnje možete prijaviti na jedan od sledećih načina:

• Pozivom na broj 0800 100 100

• Prijavom na čet kanalu

• Dolaskom na prodajno mesto Telekoma Srbija

• Putem društvenih mreža

• Prijavom na e-mail: info@telekom.rs ili mtsinfo@telekom.rs

Česta pitanja

Proverite da li već postoji odgovor na vaše pitanje.

Pitajte nas

Pošaljite nam e-poštu na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 0800 100 100. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Poslovnice

Posetite naša prodajna mesta i saznajte sve što vas interesuje.