Uživajte uz otključane TV kanale i sadržaje iz video kluba

Praznična TV čarolija može da počne
praznici-su-ovde-NG-TV-promo-vest-1130x635-min.jpg

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, želimo da vas obradujemo i podarimo najbolje TV sadržaje. Zato, u periodu od 1. decembra 2023. do 31. januara 2024, otključavamo za vas veliki broj TV kanala.

Istražite nove TV svetove na popularnim kanalima različitih žanrova - Filmbox Premium, TV 1000, Epic Drama, Viasat Nature, Fast&Fun, Nickelodeon, Nicktoons i mnogim drugim.

Spremili smo i dodatno iznenađenje u Biz Kućnom bioskopu!

U promo periodu do 31. januara 2024. besplatno možete da uživate u filmovima i serijama paketa BizSuperstar i Biz Filmobx OD, omiljenoj domaćoj muzici i muzici iz regiona paketa Balkan mysic, kao i zabavnom sadržaju za decu BizMinimax Plus paketa.

Pored toga, spremili smo i specijalni novogodišnji izbor filmova za celu porodicu koje besplatno možete da gledate u video klubu.

U okviru novogodišnje TV promocije otključani su kanali korisnicima iris TV i m:SAT Biz START i Biz PLUS paketa. Korisnici dodatnih TV paketa nastavljaju da koriste pakete u okviru mesečne naknade za paket.

Video klub paketi Biz Superstar, Biz Filmox OD, Balkan Myusic i/ili Biz Minimax Plus, dostupni su bez naknade korisnicima koji ove pakete nisu aktivirali do 1. decembra 2023.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak