Održana IV. Konferencija TIL 2017

Telekom Srbija tradicionalni partner konferencije

Četvrta Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2017” održana je 5. aprila 2017. u Sava Centru u Beogradu.

Tokom konferencije govornici su predstavili najbolje prakse i podelili iskustva sa posetiocima, dajući konstruktivne predloge za dalje unapređenje regionalnih transportnih mreža u cilju dugoročnih ekonomskih benefita. B2B sastanci sa preko 150 unapred dogovorenih susreta organizovani su radi pronalaženja optimalnih biznis modela za kvalitetno i trajno povezivanje na zajedničkim poslovima i obezbeđivanje uslova za konkretne dogovore između potencijalnih partnera. Na okruglom stolu organizovanom u cilju uspostavljanja intenzivnije i efikasnije poslovne saradnje, učesnici su svoje individualne prezentacije i inicijative predstavili užoj ciljnoj grupi i iskoristili priliku za konstruktivnu diskusiju fokusiranu na odgovarajuće teme.

U delu predavanja „Inteligentni transportni sistemi u službi korisnika“, Borko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća, pozdravio je goste konferencije predstavljajući Auto track uslugu koju realizujemo s Lanusom, našim poslovnim partnerom. Kroz prezentaciju je predstavljena primena naprednih mobilnih komunikacija u transportu i logistici. Istaknuto je kako su kroz saradnju sa partnerima, korišćenjem mobilne mreže Telekoma Srbija, omogućene napredne usluge u oblasti transporta i logistike.

loader