Održana peta jubilarna Konferencija WEBIZ 2017

Telekom Srbija tradicionalni partner konferencije dodelio Apple iPad

Jubilarna, peta po redu Webiz konferencija, održana je u Zrenjaninu od 30. marta do 2. aprila, u istoj godini kada Telekom Srbija slavi svoj jubilej – 20. godina postojanja. Konferencija pod nazivom WHERE THE IDEAS COME FROM, namenjena poslovnom svetu, okupila je veliki broj gostiju i učesnika zainteresovanih za nove ideje, znanja i razmenu iskustava iz oblasti IT-a, tehnološkog preduzetništva i sveta privrede.

Pored mnogobrojnih prezentacija, Borko Crnogorac, direktor Funkcije za mala i srednja preduzeća, održao je prezentaciju na temu “Connected Customer @2020”, na kojoj je istakao promene u ponašanju korisnika koji postaju sve zahtevniji a njihova očekivanje ogromna. Prepoznavanje potreba korisnika, adekvatno i stalno unapređivanje očekivanih servisa i ponuda, anticipiranje i pronalaženje rešenja po meri njihovih potreba, jedini su način za uspešno poslovanje kompanija i njihov opstanak. Osim toga, naglasio je da ponašanje i očekivanja korisnika Interneta, u vremenu kada su svi online, zahteva kontinuiranu edukaciju, pre svega kupaca/korisnika i prodavaca.

mts je povodom svog jubileja – 20. godina poslovanja, pozvao prisutne da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrednu nagradu Apple iPad.

Nagrađivana je najbolja rima objavljena na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, koja je pratila fotografiju sa Webiza a vezana je za jubileje mts-a i Webiz-a. Na zatvaranju konferencije, žiri je proglasio pobednika i nagradu Apple iPad za najbolju rimu dodelio Mileni Stojisavljević.

„Kompanijska poezija nova je fora

Ali nije osećaj kao da se mora

Godišnjica jedna fina #mts i #Webiz tima“

loader