Novi pehar za Telekom Srbija

Telekomu Srbija uručeno priznaje za podršku „Pokretu“ i održavanju besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta


Na završnom času „Pokreta za žensku košarku Marina Maljković“ kojim je obeležen kraj ove školske godine, Telekomu Srbija uručeno je priznaje za podršku „Pokretu“ i održavanju besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta.  

Uručujući priznanja Marina Maljković izrazila je zahvalnost prijateljima, među kojima je Telekom Srbija jedan od prvih, koji  su pomogli da “Pokret” izraste u ozbiljan projekat, sa jasnim  ciljevima usmerenim na popularizaciju košarke  i sporta  među devojčicama. Medalje su dobile i sve devojčice koje su ove sezone dolazile na besplatne treninge.

Pehar koji je u ime Telekoma Srbija primila Miroslava Tešin Popović, menadžer za korporativnu društvenu odgovornost, potvrđuje posvećenost kompanije mladima, razvoju timskog duha i fer-pleja, kao i uverenje da je podrška na početku svakog velikog projekta od neprocenjive važnosti.

“Pokret za žensku košarku Marina Maljković”  u sezoni koja se završava uspeo  je da okupi skoro 2.000 devojčica sa kojima su treneri radili na 15 lokacija u Beogradu i Srbiji, na više od 50 redovnih treninga nedeljno.