Specijalna nagrada PC Press Top 50 Digital Biz za YUNET INTERNATIONAL

Kompanijama i brendovima koji su u prethodnoj godini ostvarili najbolji nastup na internetu – u kategorijama za najbolji sajt, nastup na društvenoj mreži ili najbolju mobilnu aplikaciju, na svečanosti u Skupštini grada Beograda dodeljene su nagrade PC Press Top 50.

Prvi dobitnik novoustanovljene nagrade PC Press Top 50 pod nazivom „Digital Biz - Unapređenje poslovanja kroz digitalnu transformaciju“, jeste Društvo za projektovanje i izgradnju informacionih sistema YUNET INTERNATIONAL d.o.o, koje je deo grupacije Telekom Srbija od maja 2017. godine.

Odluku da nagrada pripadne YUNET INTERNATIONAL d.o.o. žiri je obrazložio time da je ova kompanija, kao jedan od prvih internet servis provajdera na tržištu Srbije, postavio visoke poslovne standarde i portfolio usluga prilagođen potrebama tržišta. Zahvaljujući odanosti tradiciji, vernosti svojim vrednostima i klijentima, kao i profesionalnom timu, ova kompanija je stekla prepoznatljivost na tržištu, što je i razlog da YUNET dobije ovu specijalnu nagradu.

Direktor kompanije YUNET INTERNATIONAL d.o.o Milan Milošević je povodom uručenja nagrade izjavio da mu je drago što se YUNET pokazao kao prepoznatljiv brend na tržištu, a da je nagrada potvrda dugogodišnjeg rada i istrajnosti YUNET-ovog tima. Istakao je, takođe, da je Digitalna transformacija iz Internet Servis Provajdera u Menidž Servis Provajdera, omogućila da YUNET postane pouzdan partner koji može da isprati klijente na svakom koraku u procesu digitalizacije.

„Izazov je bio da proširimo portfolio usluga i da zadržimo njihov kvalitet, što nije bilo lako jer je trebalo osluškivati tržište i konkurenciju i doneti pravu odluku u kom smeru ići. Mi poslujemo u skladu s našom misijom i vizijom, tako da budemo prepoznatljivi i korak ispred svih, čime stvaramo svet koji postaje stil života zadovoljnog korisnika. Korisnici su to očigledno prepoznali i zato su izabrali nas kao partnera, a ne samo kao pružaoca usluga”, izjavio je Milan Milošević.

Časopis PC Press već dvadesetdve godine organizuje dodelu nagrade PC Press Top 50, u kategorijama Vesti i mediji, Poslovni i društveni servisi, eMarket, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i (avan)turizam, Društvene mreže i Mobilne aplikacije.