Pokrećemo pokretače: pobednici konkursa „Stvaramo znanje“

Ako verujete da se kvalitetni ljudi formiraju još u detinjstvu, da se za prilike koje menjaju društvo treba pripremiti na vreme, da sadašnjost definiše budućnost, da su deca naš najvredniji ulog za budućnost, onda delimo istu viziju.

Za najmlađe pokretače, decu osnovnoškolskog uzrasta, kroz program „Stvaramo znanje“, Telekom Srbija pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, svake godine oprema po 20 informatičkih kabineta. Na taj način u okviru obrazovnih institucija stvaramo uslove da naši najmlađi pokretači na najkvalitetniji način koriste nove tehnologije, kako bi na vreme stekli neophodna znanja i zakoračili u eru digitalnog razvoja. Koje će škole dobiti računare birate vi, njihovi roditelji, vaspitači, komšije, glasajući za njihovu školu na zvaničnoj mts FB stranici tokom trajanja konkursa, svake godine, krajem maja.

Radimo za budućnost, jer samo tako će budućnost, kada dođe, raditi za nas!

Mali pokretači iz osnovne škole Nikola Tesla iz Vinče, koji su prošle godine dobili informatički kabinet, govore o tome šta sve znaju da rade na računaru i koliko im znači nova oprema.