25 liderki za 25 preduzetnica

1130x635.jpg

Kompanija Telekom Srbija mesto je gde žensko preduzetništvo živi u praksi! Ponosimo se time što žensko liderstvo čini polovinu našeg menadžerskog tima, na svim nivoima, od izvršnog do operativnog menadžmenta.

Smatramo da način na koji negujemo vrednosti jednakih prilika i ravnopravnosti u korporativnom upravljanju, može biti inspiracija mnogim ženama koje su se odvažile da svoj poslovni put razvijaju kao preduzetnice.

U tom cilju realizovali smo program mentorstva, usmeren ka pružanju podrške i osnaživanju preduzetnica na putu ka ostvarenju njihovih biznis ideja.

Simbolično, u programu je učestvovalo 25 preduzetnica – te smo i na ovaj način obeležili 25 godina od osnivanja naše kompanije.

Mentorski program, kreiran po merilima, zahtevima i potrebama savremenog biznisa, sastojao se iz dva dela – individualnih mentorskih sesija i grupnih radionica, na kojima su odabrane mentorke i liderke Telekoma Srbija delile svoje znanje, iskustvo i energiju.

Svaka preduzetnica imala je mogućnost prijave za tri individualne mentorske sesije sa izabranim liderkama, dok su sve zajedno dodatno prošle ukupno 5 grupnih radionica na sledeće teme:

- Natali Delić, Izvršni direktor za strategiju i digital – Digitalizacija kao akcelerator poslovne strategije,

- Katarina Subotić, Izvršni direktor za prodaju – Otvori prozor za razvoj svog biznisa,

- Slađana Dedić, direktor Sektora za kontroling – Kako biznis kontroling može da vam pomogne da unapredite poslovanje,

- Suzana Marović, direktor Sektora za razvoj – Bolji ljudi za bolji biznis,

- Suzana Berić, direktor Sektora za brend strategiju i marketing komunikacije – Koliko je brend važan i koja je uloga marketing sektora u kreiranju biznisa.

Učesnice programa podelile su izuzetno pozitivne utiske i sa sobom ponele vredna znanja, uvide, ali i poznanstva iz programa u kojem su učestvovale, dok o podjednako pozitivnim utiscima svedoče i liderke i mentorke naše kompanije zahvaljujući kojima je program i realizovan.

Delić atmosfere sa jedne od grupnih radionica i utiske o programu polaznica i mentorki pogledajte u videu u nastavku.

Zahvaljujemo svim koleginicama, koje su u ulozi liderki i mentorki predstavile našu kompaniju u najboljem svetlu u još jednom u nizu društveno odgovornih projekata koje kontinuirano realizujemo.