Poklon za školske biblioteke

Tradicionalno, kao i svake godine uoči novogodišnjih praznika, kompanija Telekom Srbija donirala je knjige školskim bibliotekama širom Srbije, uključujući i one na Kosovu i Metohiji. Velikodušan gest obradovao je đake deset osnovnih škola sa više od 2700 primeraka književnih dela kako domaće tako i svetske književnosti. Među ovim izdanjima nalaze se nezaobilazni naslovi dečije lektire, kao i bestseleri srpske i svetske književnosti namenjeni mališanima.

Pored značajnih ulaganja u različite oblasti i kulturne manifestacije već dugi niz godina, Telekom Srbija ostaje istrajan u nameri da promoviše prave vrednosti i kulturu čitanja u našoj zemlji. Istovremeno, kompanija svojim aktivnostima pokazuje visok nivo odgovornosti u segmentu obrazovanja i zato pružanjem podrške nastoji da doprinese kvalitetu školovanja u Srbiji.

Škole koje su ove godine bile deo novogodišnjeg darivanja kompanije Telekom Srbija su: OŠ „Dubrava“ iz Knjaževca, OŠ “Vasa Pelagić” iz Leskovca, OŠ "Radoje Domanović" iz Bošnjaca, OŠ “Janko Jovićević” iz Goraždevca, OŠ „Sreten Lazarević” iz Prilika, OŠ “Prota Stevan Popović“ iz Čumića, OŠ "Jovan Šerbanović" iz Žagubice, OŠ "Miroslav Bukumirović Bukum" iz Šetonje, OŠ Svetozar Marković iz Vranja, OŠ “Ivo Andrić“ iz Pranjana.