Kako da iskoristite potencijal LinkedIn mreže?

Na oktobarskim radionicama u mts Biznis centrima u Beogradu i Novom Sadu, družićemo se sa Vladimirom Jelićem, osnivačem organizacije SerbianTech. Daće nam svoje viđenje kako je najbolje urediti LinkedIn profil i kako se ponašati na ovoj mreži i dostići što veći broj kvalitetnih konekcija i poslovnih prilika i kako nam, kroz svakodnevnu interakciju sa korisnicima na poslovnom nivou, ova platforma može dati kvalitetne kontakte koje možemo iskoristiti na pravi način i unaprediti poslovanje.

Čućemo interesantne podatke i primere iz prakse koji govore o tome koliko korisnika aktivno kreira sadržaje na ovoj mreži i koliko je važno da budemo vidljivi na ovom društvenom profilu. Posavetovaće nas kako da predstavimo svoja interesovanja i koliko je važno da delimo znanje na ovoj mreži jer je to idealna prilika da nas ljudi vide.

Još mnogo interesantnih priča saznaćemo od Vladimira koji, sa preko 12 godina iskustva u IT industriji, promociji i strateškom pozicioniranju IT kompanija i tech startap-ova na međunarodnom tržištu, želi da podeli sa nama svoje bogato iskustvo.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak