Telekom Srbija na UNICEF-ovom humanitarnom Fer plej turniru u basketu

UNICEF-ov Fer plej turnir u basketu i ove godine je okupio kompanije i pojedince koji su udruženim snagama, učešćem u tradicionalnoj sportskoj aktivnosti, doprineli da se prikupe sredstva za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu.

Ekipa Telekoma Srbija je kao učesnik turnira igrala basket u Štark Areni u Beogradu uz ekipe iz više kompanija, a prvi put Fer plej turnir održan je i u Spensu u Novom Sadu.

Na turniru je prikupljeno 1.998.000 dinara od kotizacija kompanija koje su se takmičile i sva prikupljena sredstva biće usmerena u izgradnju inkluzivnih igrališta koja će obezbediti deci različitih tipova fizičkih, senzornih i intelektualnih smetnji u razvoju, da imaju priliku da se igraju sa svojim vršnjacima i da imaju pozitivno iskustvo kroz učenje kroz igru.

UNICEF-ov Fer plej turnir ima za cilj da ujedini kompanije i pojedince u kreiranju boljeg okruženja u kome sva deca u Srbiji mogu da ostvare svoj puni potencijal.

Telekom Srbija je i ovaj put učešćem u akciji usmerenoj na pomoć deci, pokazao da sportski duh značajno može da doprinese snazi zajedništva i solidarnosti.